2013. augusztus 29., csütörtök

10 indok, amiért szeretjük a Kasabiant

  1. A legevidensebb indok, amiért érdemes a Kasabiant szeretni: Sergio Pizzorno. Nem félünk bevallani, hogy a ezért a fickóért bátran feláldoznánk heteroszexuális beállítottságunkat. Egyrészt zseniális zenész, másrészt egy félisten. De továbblépve:
  2. A videók. A zenék nagy része akkor teljesedik ki igazán, ha az ember már a videót is látta. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Bármelyiket. Az összeset.
  3. A hihetetlen koncertek. Elég csak egy felvételt megnézni és már az alapján is vad ugrálásba kezd az ember.
  4. A zseniális refrének. Könnyen megjegyezhetőek és énekelhetőek, fülbemászóak mégsem primitívek.
  5. Az akusztikus feldolgozásaik. Nemcsak a saját számaik, de mások akusztikus coverjei is sokkal jobbá válnak a kezük alatt. Elég csak ezt felhoznom példának:                                                                                                                 
  6. A több szólamban való éneklés. Több számban is felfedezhető, és Sergének köszönhetően rendkívül magas színvonalú. Gyönyörű részletek.
  7. Ütős és jól megírt riffek. Nincs rajta túl sokat magyarázni, a gitár hangzása tökéletesen van eltalálva, az ütem is hibátlan, igazi headbangelős témákkal dolgoznak.
  8. Igényes albumborítók. Személyes kedvencem a Velociraptor!-é, de a többi is figyelemre méltó. Mintha törődnének azzal hogy színvonalas csomagolásba burkolják a zenéjüket. Pirospont.
  9. Az interjúkban is hallható zabálnivaló brit akcentusuk.
  10.                                  
                                                        Nem,ezzel nem lehet betelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése